Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
11.03.2021
Přijímáme platby kartou a rychlým bankovním převodem
Máme novinku - nově přijímáme platby kartou a rychlým bankovním převodem :-) číst celé
14.10.2020
Přidáváme nové zboží
Zdravíme Vás, domluvili jsme se s několika dodavateli a budeme mít v nabídce nové zboží na vyrábění, nové bytové dekorace a dekorace na svatby. Postu... číst celé
17.05.2020
NOVINKA - FROZEN - LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ
POZOR! Máme novinku pro ty nejmenší fandy krásných dekorací. Jsme maminky a ty ví, že Elsa a Anna jsou to pravé a nejkrásnější pro jejich pokojíčky, n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Lence Farové, se sídlem Písecké předměstí 1302, 399 01 Milevsko, IČ 75877635, zapsaná u MěÚ Milevsko, spis. zn. SZ MM 42316/2017 ( (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době fyzická osoba nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@dekoraceslaskou.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Platební brána ComGate

Platební brána ComGate

 

 
Kontakty
Logo
Dekorace s láskou
Ing. Lenka Farová
Ing. Lenka Farová
(Po-Pá, 9-15 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz